Evenementen

Interpromotions voelt zich bij het organiseren van evenementen thuis als een vis in het diepe water. Letterlijk en figuurlijk! Want vele evenementen dragen een maritiem karakter.

Havenevenementen en watersportdagen zijn uitstekende publiekstrekkers.
Een mix van survival op en boven het water, een ‘voor elk wat wils’ met een knipoog naar de zee op de kade, afgewisseld met HvH muziek en zang en een feestelijk basis is gelegd.

Sailor festival

Makkelijker gezegd dan gedaan? Onze knowhow zorgt ervoor dat de resultaten de hooggespannen verwachtingen overtreffen. Een klein programma onderdeel welke uitgroeit tot een geheel eigen evenement! Op deze wijze is menig Shanty Festival ontstaan. Optredens met een melancholieke klank. Een moment van herkenning. Niet slechts een shantykoor. Op elke hoek van de straat of rondom de haven brengen zangers en muzikanten het zeemanslied ten gehore.

Acte de Presence in het luchtruim!

Vijftig Jaar Bevrijding…. een hoofdrol voor Interpromotions.
Organisatie en coördinatie van Flypasses, luchtshows en droppingen.
De geschiedenis herhaalde zich voor de ouderen; voor de jeugd een kennismaking met dit fenomeen. Ook nu nog worden historische vliegtuigen uit de hangar gehaald voor een vliegshow of landing static. Opnieuw kan Interpromotions hierbij een belangrijke rol spelen. Mogelijk bij uw vliegshow!

Vliegshow… vliegershow

Een paar letters verschil, toch een hele andere invulling van het luchtruim.
Een weekend lang vliegers van alle soorten en maten in de lucht. Workshop op de grond, testruimte in de lucht, lichtshow in de avonduren, een dag voor het hele gezin. Samen creatief en sportief bezig zijn.

Natuurlijke evenementen

Natuurlijke elementen vormen de leidraad bij ieder evenement. Interpromotions speelt als het ware met water en lucht. Met als hoogtepunt een combinatie van deze factoren… SNEEUW. Ziet u het voor zich? Een skischans midden in uw centrum. Snowboarders en freestyle skiërs dalen af. Een snowtube baan op de Markt. Kinderen die heerlijk op sleetjes naar beneden roetsjen. Een ijsbaan, waar jong en oud de schaatsen voor uit het vet haalt. Dit sneeuwspektakel creëert een winters tafereel waar Anton Piek jaloers op zou zijn geweest.

Snow Swing evenement

Terug in het eigentijdse stadsbeeld nemen de markten en braderieën nog altijd een vertrouwde plaats in. Misschien niet meer met zo’n impact als voorheen, maar belangrijk genoeg om zorg aan te besteden, om thema’s aan te verbinden.

Interpromotions staat voor:

  • Bekend en nooit teleurstellend;
  • Een aanvulling op een erkend evenement;
  • Themamarkten in kostelijke sfeer.

De juiste aankleding stimuleert de omzet en brengt mensen op de been. Van Aquamarkt tot ambachtenmarkt en van boekenmarkt tot creamarkt.
Huisjes uit eigen Huis, kiosken noemen we ze. Eigenaar zijn we zelf. De huisjes, waaronder een barhuisje, zijn geschikt voor binnen en buiten. Zeer solide bouw, een lust voor het oog. De juiste rekwisieten voor uw kerstmarkt.