Optochten en stadspromoties

In het buitenland worden de Nederlandse muziekverenigingen geprezen om hun muzikaliteit en enthousiasme. Duitse Carnavals & Schuttersverenigingen, zoals de Carnavalsoptochten van o.a. Keulen, Düsseldorf benaderen Interpromotions al ruim dertig jaar met de vraag voor deelname van Nederlandse muziekverenigingen aan hun optochten. Citymanagements nodigen showbands met majorettes uit voor de muzikale omlijsting van hun stadspromoties. Wensen qua bezetting en kleur worden omgezet in contracten. Prima relaties, in vele jaren opgebouwd en telkens weer tot aller genoegen beproefd. Interpromotions is eenvoudig vanuit Duitsland te benaderen door kantoorvestiging in Korschenbroich (nabij Monchengladbach).

Carnaval Duitsland

Met vrolijke gezichten, voor vrolijke gezichten. De dixieland- en street bands zijn graag geziene gasten in stad- en winkelcentrum. Uniek in exclusief kostuum optredende orkesten met speciale outfits als zwarte pieten-, clowns-, paashaas-, charlie chaplin- en kerstman bands. Complete garderobe in eigen beheer, ook voor begeleidend promotieteam. Hartelijk. Meteen in de stemming. De juiste doelstelling bij iedere promotie. Interpromotions zorgt voor een geslaagde promotie in de ruimste zin van het woord:

Hollands chauvinisme

Belangrijke gasten uit het buitenland? Meesterschap tijdens bedrijfs- of stadsfeest?

Hollandse ambachten

Nog steeds een beroep! Nu als demonstratie. De mandenmaker, de wever, de klompenmaker en de spinster… Hollands chauvinisme ambachtelijk omlijst.

Happy Happen

Mmmm.. haring als zalm. Interpromotions levert het promotieteam voor de presentatie van het zachte, zilte banket ter opluistering van vele evenementen. Verrukkelijk en decoratief. Spraak- en smaakmakend. Haringmeisjes en Interpromotions, dat is als 2 handen aan 1 staartje.

Roos in Ballon

Een heuse roos binnenin de ballon. Een fleurige groet als winkelpromotie, bij openingen en op moederdag, maar ook voor familie, vrienden, personeel.
Ballon bedrukt met uw tekst en logo. Van ontwerp tot aanreiken.

Promotie voor winkelcentra

Interpromotions heeft voor winkelcentra diverse programma’s ontwikkeld, o.a.:

  • Het Feest van de Visserij
  • Midsummernightshopping
  • Zeg, ken jij de mosselman
  • Pepernotenmarkt

De promotie met winkelcentra kenmerkt zich door een nauwe samenwerking en een vertrouwensband waardoor de promotie optimaal resultaat behaalt.

Promotie is een vak. Interpromotions heeft er ervaring mee. Professioneel is promotieactiviteiten. U kiest terecht voor SUCCES ZONDER ZORGEN als u kiest voor Interpromotions. Kijk voor meer informatie naar onze promotiefolders.